28 d’abril de 2016

La tecnologia en els casaments | La tecnología en las bodas

Des de fa uns anys la tecnologia ha entrat a les nostres vides i per no sortir. Pràcticament és impensable viure sense ordinador, mòbil, tablet, etc. I cada any que passa és menys impensable encara.
Però com aquest no és el racó de la tecnologia, sinó 'El Racó de la Núvia'... Doncs vaig a parlar-te de com la tecnologia està a l'ordre del dia en els casaments.

Sí, la tecnologia és tendència de casaments. Els nuvis ja no volen fer un casament tradicional. Ara volen amenitzar als convidats amb gadgets tecnològics.


Utilitzar els drons per al teu reportatge de casament (foto i vídeo) sigui més original si cap. S'ha acabat de les típiques fotografies preses des de terra, i es pot fer des de l'aire!
Si bé no és un mètode molt econòmic, però és realment sorprenent.

www.instagram.com

Les tablets substitueixen al típic llibre de signatures. A més són missatges multimèdia (poden deixar-te una foto, al costat de la signatura).
Els llibres -en general- estan passats de moda: Ocupen lloc, pesen i no poden transportar-se amb facilitat, per això preferim els llibres digitals.

www.asset2.zankyou.com

Un punt de vista subjectiu amb les mini càmeres esportives. Bé pots lligar-la al teu cap i tornar a reviure el teu casament en primera persona quan tornis a veure el teu vídeo de casaments.

www.i.ytimg.com


www.youtube.com 

Pal de selfies ja és tot un mite en les celebracions, i podria ser-ho a la teva boda. És tot un luxe fer-se una fotografia amb el teu telèfon i que surtin tots els teus convidats de fons.


Pots fer-te el teu propi anell de noces amb una impressora 3D.
Per cert, l'or ja no està de moda en els casaments més nous: ara es porta el carboni i plàstic dur.

-------------------------------------------------------------Desde hace unos años la tecnología ha entrado en nuestras vidas y para no salir. Prácticamente es impensable vivir sin ordenador, móvil, tablet, etc. Y cada año que pasa es menos impensable aún.
Pero como este no es el rincón de la tecnología, sino 'El Racó de la Núvia'... Pues voy a hablarte de cómo la tecnología está al orden del día en las bodas.

Sí, la tecnología es tendencia de bodas. Los novios ya no quieren hacer una boda tradicional. Ahora quieren amenizar a los invitados con gadgets tecnológicos.


Utilizar los drones para que tu reportaje de boda (foto y vídeo) sea más original si cabe. ¡Se acabó de las típicas fotografías tomadas desde tierra, pudiendo hacerlas desde el aire!

Si bien no es un método muy económico, pero es realmente sorprendente.


www.grupoacre.com
www.novios2000.com

Las tablets sustituyen al típico libro de firmas. Además son mensajes multimedia (pueden dejarte una foto, al lado de la firma).
Los libros -en general- están pasados de moda: Ocupan lugar, pesan y no pueden transportarse con facilidad, por eso preferimos los libros digitales.

www.vogue.es

www.foto-video-momentum.com

Un punto de vista subjetivo con las mini cámaras deportivas. Bien puedes atarla en la cabeza y volver a revivir tu boda en primera persona cuando vuelvas a ver tu vídeo de boda.

Palo de selfies ya es todo un mito en las celebraciones, y podría serlo en tu boda. Es todo un lujo hacerse una fotografía con tu teléfono y que salgan todos tus invitados de fondo.
Puedes hacerte tu propio anillo de boda con una impresora 3D.
Por cierto, el oro ya no está de moda en las bodas más novedosas: ahora se lleva el carbono y plástico duro.

www.andorobots.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada