7 d’abril de 2016

Casaments anticrisi | Bodas anticrisis

CASAMENTS ANTICRISI: A causa de la crisi econòmica, els casaments han canviat
www.maquillarselosojos.com

Hi ha crisi? Doncs al mal temps bona cara! Ja no està de moda fer un casament amb magnificència, la tendència d'avui dia és la Boda Low Cost, Vintage i Minimalista -són alguns dels termes més actuals-.

L'única cosa que has de fer és deixar volar la teva imaginació i originalitat a l'hora de preparar el teu casament. Ara es porten les manualitats (DIY), maquillatges naturals, pentinats informals, vestits simples, etc. Obtindràs una grandíssim casament sense gastar tantíssims diners.Les tendències de casaments estan clares:
 • Les parelles no es casen en llocs privilegiats ni restaurants luxosos. Aquests llocs han estat substituïts per casaments a la platja, al camp i fins a fer la cerimònia en un bosc.
 • El ram de flors no és pompós. Les núvies d'ara prefereixen un ram minimalista: Flors roses, blanques i olivera.
 • El maquillatge Vintage està molt de moda. Ja que els vestits cada vegada són Low Cost, més simples i naturals, el maquillatge de la núvia també ha d'anar d'acord. Així que la cara ha d'anar el més natural possible. El mateix succeeix amb el pentinat.
  La qüestió és aconseguir un efecte discret en el teu look, simple i elegant alhora.
 • Un pica-pica durant la recepció dels convidats. Els convidats, mentre esperen els nuvis, prenen un lleuger aperitiu. D'aquesta manera saciaran la gana i no serà necessari un menú tan complet durant el banquet.

www.veryvisitar.com
www.masiaplanamallorqui.com

--------------------

BODAS ANTICRISIS: Debido a la crisis económica, las bodas han cambiado
www.marcacondal.com

¿Hay crisis? ¡Pues al mal tiempo buena cara! Ya no está tan de moda hacer una boda por todo lo alto, la tendencia de hoy en día es la Boda Low Cost, Vintage y Minimalista -son algunos de los términos más actuales-.

Lo único que debes hacer es dejar volar tu imaginación y originalidad a la hora de preparar tu boda. Ahora se llevan las manualidades (DIY), maquillajes naturales, peinados informales, vestidos simples, etc. Obtendrás una grandísima boda sin gastarte tantísimo dinero.

www.florescastillon.com


Las tendencias de bodas están claras:
 • Las parejas no se casan en lugares privilegiados ni restaurantes lujosos. Estos lugares han sido sustituidos por bodas en la playa, en el campo y hasta hacer la ceremonia en un bosque.
 • El ramo de flores no es pomposo. Las novias de ahora prefieren un ramo minimalista: Flores rosas, blancas y olivo.
 • El maquillaje Vintage está muy de moda. Ya que los vestidos cada vez son Low Cost, más simples y naturales, el maquillaje de la novia también debe ir acorde. Así que el rostro debe ir lo más natural posible. Lo mismo sucede con el peinado.
  www.bodacor.com
  La cuestión es conseguir un efecto discreto en tu look, simple y elegante a la vez.
 • Un picoteo durante la recepción de los invitados. Los invitados, mientras esperan a los novios, toman un ligero aperitivo. De esta manera saciarán su apetito y no será necesario un menú tan completo durante el banquete.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada