11 de maig de 2016

Preboda de Jesús & Lourdes Montblanc

Jesús & Lourdes

Tic...tac...tic...tac! Comença el compte enrere, un mes per al gran dia.

I per aquest motiu volem avui ensenyar-te la sessió preboda que vam realitzar amb Jesús & Lourdes a Montblanc. El lloc escollit ha un motiu important i de pes... és aquí on van iniciar el seu romanç.
No només van posar per nosaltres per tal d'oferir-nos fotografies plenes d'amor i tendresa, sinó que ens van fer còmplices del seu lloc més recòndit i personal: la muntanya i la natura.

Des d'aquí us desitgem el millor, Jesús & Lourdes... En un mes ens tornem a veure per celebrar un dels dies més importants de les vostres vides.-------------------------------

Jesús & Lourdes

¡Tic...tac...tic...tac! Empieza la cuenta atrás, un mes para el gran día.

Y por este motivo queremos hoy enseñarte la sesión preboda que realizamos con Jesús & Lourdes en Montblanc. El lugar escogido tiene un motivo importante y de peso... es aquí donde iniciaron su romance.
No solo posaron para nosotros con el fin de ofrecernos fotografías llenas de amor y ternura, sino que nos hicieron cómplices de su lugar más recóndito y personal: la montaña y la naturaleza.

Desde aquí os deseamos lo mejor, Jesús & Lourdes... En un mes nos volvemos a ver para celebrar uno de los días más importantes de vuestras vidas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada