13 de novembre de 2012

Rosmelia

Holaa!!

Després de un cap de setmana intens a la fira de Tot Nuvis de Reus tal i com us vaig dir que estariem tornem de nou al dia a dia.

Avui us porto un post sobre un tipus de ram que aquests dies he estat parlant amb alguna de vosaltres, es tracta de la rosmelia, un tipus de ram que no tothom coneix. Com podeu veure a les imatges podem crear-ho de tots els color possibles; està format per pètals de rosa la qual crea una rosa gran que és el mateix ram.
Podreu veure que es poden afegir estructures metàl·liques per el seu voltant, plomes, altres complements tot per a que sigui el vostre ram totalment personalitzat i del vostre gust.

Espero un agradi, us deixo amb les imatges.

--------------------

Después de un fin de semana intenso en la feria de Tot Nuvis de Reus tal y como os comenté que estaríamos volvemos de nuevo al día a día.

Hoy os traigo un post sobre un tipo de ramo que estos días he estado comentando con alguna de vosotras, se trata de la rosmelia, un tipo de ramo que no todos conocen. Como podéis ver en las imágenes podemos crearlo de todos los colores posibles; está formado por pétalos de rosa la cual crea una rosa grande a su vez que es el mismo ramo.
Podéis ver que se pueden añadir estructuras metálicas a su alrededor, plumas, otros complementos para que el ramo sea totalmente personalizado y de vuestro gusto.

Espero os guste, os dejo con las imágenes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada