5 de setembre de 2012

Consells per el reportatge fotogràficBon dia!!

Avui us porto uns consells del reportatge fotogràfic que són molt importants. Segur que us vindràn genial.


Per què és important una sessió de retrat nupcial?

Ens encanta sessions de núvia retrat! Des de la perspectiva d'un fotògraf, és una meravellosa oportunitat per prendre el nostre temps i realment capturar la núvia i tots els seus detalls sense la pressió del temps del dia del casament.


Què ha de recordar la núvia per la seva sessió?

* Bouquet

* Joieria

* Sabates de casament

* Vel (opcional)

* La roba interior

* Accessoris per al cabell

* Beure molta aigua previs al seu període de sessions - que fa que la seva pell llueixi fresca i hidratada

* No fer cap tractament facial dins dels 3 dies previs de la data de la sessió - evitarem vermells, taques, o pell de curació no és una gran base per al maquillatge.
Consell per a una núvia en poses i com es veuen més naturals en els retrats?

Aquí estan alguns consells per tenir en ment que l'ajudarà a relaxar-se i llueixen molt bé per a la sessió:

1. Pren una respiració profunda. Sent l'elevació del pit i l'abdomen. Una espina dorsal alta i una bona postura tant de peu com assegut. Segueix usant la respiració del teu pit en lloc de l'estómac per inhalar i exhalar - que mantindrà la teva postura alta i forta.

2. Mou les espatlles cap enrere i avall. Això allarga el coll i la part superior del pit s'aprima i les espatlles. També dóna l'aparença d'estar més relaxat.

3. Deixa la teva barbeta (cap a fora i cap avall - no tiri cap enrere). Només una mica. Un cop més, dilueix la línia de la mandíbula i el coll. Fa que els teus ulls semblin més oberts a la càmera.

4. Prova les tres primeres coses mentres et mires de front al mirall. És probable que vegis una diferència notable en la manera com la teva roba et queda - sense importar el que s'estiguis utilitzant en aquest moment.

5. Relaxa les teves mans. En tot moment. La tensió es mostra a les mans. Agitar a terme de tant en tant i prestar atenció a la força amb que està agafant el braç de la cadira, el ram, etc

6. Limita't a dir: "Sí". Literalment. Fes-ho mentre et mires al mirall - has de veure com els teus ulls s'il · luminen i un somriure natural esvpropaga a través de la teva cara. També obliga a separar dels llavis i les dents només una mica - això també és una bona cosa.

7. Pensaments feliços! Fins i tot per aquestes mirades serioses, estar pensant en coses feliçes.


Una darrera reflexió! Gaudeix de cada minut! Fins i tot si les coses surten malament o el dia no va bé ... Recordo el quadre més gran: et casaràs AMB L'AMOR DE LA TEVA VIDA! Cada moment previ a aquesta celebració és part de l'experiència.

1 comentari:

  1. Preciós, el més important es rodejar-se de gent que estimes i de profesionals com vosaltres :)

    ResponElimina