Bodas

20 de juliol del 2012

Quin es el teu tipus de ram ideal?

Ram de núvia en cascada
Són rams de núvia amb caiguda, de gran o petit tamany, que estan especialment indicats per núvies clàssiques amb vestits de llarga cua i llarg vel, afavoreixen més a núvies de mitjana alçada, alta o molt alta, es ideal utilitzar flors de tons pastel, es ideal combinar flors grans amb flors petites, el contrast es molt atractiu, solen ser rams de núvia romàntics i elegants. S'utilitzen sobretot per casaments celebrats en grans catedrals o llocs molt amplis són un tipus de ram utilitzat per l'aristocràcia o reialesa.






Ram de núvia tipus bouquet
Són rams de forma rodona, més o menys voluminosos depenent de la complexió de la núvia, són els més utilitzats, segons el tipus de flors i tamany de les mateixes s'aconsegueix un efecte o un altre, des de petits bouquets amb flors petites amb flors de colors pastel per núvies tímides o romàntiques a sofisticades composicions com orquídies i flors exòtiques amb colors espectaculars per núvies atrevides amb personalitat.








Rams de núvia amb forma de gota
Són rams de núvia tipus bouquet amb caiguda molt lleu, s'acostumen a fer amb flors compactes per vestits de núvia d'estil romàntic amb bastant volum a la faldilla, per núvies clàssiques de petita alçada o núvies senzilles de complexió forta. Actualment estan molt de moda sobretot amb mescla de flors elegants.






Rams de núvia de disseny
Són rams de forma totalment original, inspirats en l'estil de la boda, personalitat de la núvia i últimes tendències del disseny floral, solen ser rams personalitzats per cada núvia amb estructures asimètriques utilitzant la tècnica del filferro, són perfectes per núvies innovadores i atrevides.






Quin es el vostre tipus de ram?

Quin heu escollit?

Espero us agradin

Petooonnss!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada